Nove Holding
Facebook

    УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,    За да отразите официалната церемония по награждаването на „Спортист на годината“, „Спортист №1 с увреждания на годината“, „Отбор на годината“ и „Треньор на годината“, организирана от Нове АД Холдинг, ви приканваме да попълните заявка за акредитация. Формата за акредитация се намира в уеб сайта „Спортист на годината“ – www.sportistnagodinata.bg , раздел „Акредитации“.

    Заявки за акредитация се приемат най-късно до 16.12.2011 г., петък . Заявки след този срок, поради организационни и предохранителни мерки, няма да бъдат приемани. След като получим вашата заявка и тя бъде одобрена, ще ви бъде върнат e-mail с положителен отговор. Името на медията и имената на акредитираните журналисти ще се публикуват в www.sportistnagodinata.bg, раздел „Акредитирани медии“.

    Акредитират се по:
    - двама души – репортер и фотограф, за печатни издания, интернет сайтове и информационни агенции;
    - един репортер за радиостанции;
    - двама души – репортер и оператор, за телевизии.

    Вратите на Зала 1 на НДК ще бъда отворени не по-рано от 19.30 часа.

    Достъпът до церемонията става при засилени охранителни мерки. Списък с акредитираните медии и журналисти ще бъде предоставен на охраната и допускането в залата ще става само ако вашата медия и име са в списъка. Носете журналистическите си карти за лична идентификация.

    Репортери, фоторепортери, оператори, технически лица и други представители на медии, които нямат акредитация или не са спазили изискването за официално облекло (рокля или костюм за дамите, както и костюм за господата) няма да бъдат допуснати на церемонията.

    Ще има определени зони за позициониране на отразяващите журналисти. Те са посочени върху скицата на Зала 1 на НДК в уеб сайта www.sportistnagodinata.bg, раздел „Акредитации“ – „Зони за отразяване“. По време на церемонията не може да напускате тези зони, поради директното излъчване, взетите мерки за сигурност и позиционирането на гостите и другите сектори в залата.

    Снимачната техника трябва да бъде разположена в залата най-късно до 20.10 часа. До 20.20 часа всички гости, номинираните спортисти и треньори заемат местата си. В 20.30 часа започва директното излъчване по БНТ 1 , БНТ Сат и Дарик Радио.

    От материала, който ще заснемете по време на церемонията, имате право да излъчите до 90 секунди репортаж, най-рано 30 минути след края на церемонията.Тази година отново ще има специално обособен прескът, само в който спортистите от Златната десятка, Спортист №1, Спортист №1 с увреждания , представители на Отбора на годината и тримата наградени треньори ще дават интервюта.

    За да работите нормално и спокойно, както и за да дадете тази възможност и на организационния екип на проявата, е необходимо стриктното спазване на този регламент. Благодарим ви за разбирането.

ЗАЯВКА ЗА АКРЕДИТАЦИЯ
Медия:

   
Трите имена на отразяващите журналисти:

1. Имена на репортер

   
Длъжност

   
Телефон

   
email

   

2. Имена на оператор/Фотограф

 
Длъжност

 
Телефон

 
email

 

Заявката за акредитация приключи